Ungt trænertalent til Team Esbjerg HK

Team Esbjerg HK er efterhånden ved at få trænerkabalen til at gå op i U14-, U16- og U18-pigeafdelingerne med henblik på den kommende sæson.

Blandt de nye ansigter er Rasmus Stensgaard, som blandt andet tidligere har været tilknyttet SK Aarhus.

Rasmus Stensgaard skal have hovedansvaret for U18-pigerne, men også give en hånd med omkring U14-afdelingens 2005-årgang.

Klubbens nye talentudviklingsansvarlige på pigesiden, Thomas Høst, ser frem til samarbejdet og siger om Rasmus Stensgaard;

“Jeg kender Rasmus fra det århusianske håndboldmiljø, hvor vi har arbejdet sammen tidligere. Rasmus er ambitiøs, engageret og håndboldfagligt foran sin alder, så jeg ser virkelig frem til, at han skal bidrage til at opbygge en stærk kultur. At skabe kulturen for et godt miljø er vores helt centrale indsatsområde og der besidder Rasmus holdninger og værdier, der kan understøtte dette. Rasmus og jeg kommer i fællesskab til at indgå i træninger med både U14-, U16- og U18 grupperne, så vi kommer til at bruge hinanden som sparringspartnere i hverdagen”.

Klubbens formand, Søren Crone Mellerup, glæder sig ligeledes til at byde den nye mand velkommen og er overbevist om, at han vil passe godt ind i den kommende stærke trænerstab, som vil bestå af både nye og gammelkendte ansigter.

Klubbens fremtidige talentudviklingskoncept vil blive præsenteret for spillere, forældre og andre interesserede på et informationsmøde lørdag den 24/2-2018, kl. 1400 i den lille lounge på Blue Water Arena, indgang C1.