Team Esbjerg HK
Søg efter:

Covid 19 retningslinjer

Nyt fra DHF

Opdateret 1. februar 2022

Fra 5. februar anses corona ikke længere for en samfundskritisk sygdom og allerede tirsdag fjernes alle gældende restriktioner – og dermed også dem, der har påvirket håndbolden.

Intet tilskuerloft, åbne haller og masser af highfives! Endelig kan vi strække armene i vejret og glæde os over, at vi i håndbolden såvel som i resten af samfundet er kommet igennem to år fuld af nedlukninger og begrænsninger.

For tirsdag er det slut med restriktioner. Regeringen meddelte i sidste uge, at man fra 5. februar ikke længere kategoriserer corona som en samfundskritisk sygdom, og at man allerede fra 1. februar fjerner alle corona-restriktioner.

Det gælder dermed også i håndbolden, hvor der den seneste tid har været blandt andet tilskuerbegrænsninger, krav om mundbind og opfordringer til at klæde om hjemme.

Sådan tackler I corona nu

Selvom der ikke længere er restriktioner, så opfordres der stadig til at bruge sin sunde fornuft og fortsætte de gode hygiejneregler, vi har trænet de sidste to år.

Derudover opfordrer Epidemikommissionen arrangører af større aktiviteter med risiko for høj smittespredning at tage nogle skridt til at begrænse smitten i februar. Det kan fx være krav om test, øget afstand mm.

Desuden vil der fortsat være høje smittetal noget tid endnu, som vil ramme mange hold. Det kan få betydning for gennemførelsen af kampe, og FHF, JHF og HRØ har derfor besluttet at fortsætte de gældende retningslinjer for flytning af kampe og hilsepligt, som har været gældende indtil nu. Dem kan du læse mere om her.