Team Esbjerg og SGI Håndbold laver holdfællesskab for U17 Drenge Sæsonen 2022-23.

Pressemeddelelse:

Morten Jørgensen spiller, som mange ved, samtidig i HTH Herreligaen for Ribe-Esbjerg HH, og han kan bruge masser er erfaring herfra, desuden har Morten haft sin håndbold-opvækst i SGI og Morten udtrykker stor glæde ved at se at der gøres noget for drengehåndbolden i Esbjerg.

Samarbejdets formål er lavet med ideen om at kunne præsentere et fantastisk tilbud for både talenterne, men også breddehåndbolden, og unik mulighed for samling af drengehåndbolden i et fælles miljø. Drengehåndbolden i Esbjerg har igennem de seneste årrækker har set faldende medlemstal og udfordringer i at fastholde lokale spillere i konkurrence med håndbold akademier i de andre håndboldbyer. Nu vil der være et godt tilbud til U17 drengene, vi er sikre på at vi på denne måde kan stoppe det faldende medlemstal.

Holdfælleskabet vil få to hjemsteder, da både Blue Water Dokken samt Guldagerhallen vil blive brugt til både træning og kamp. Ribe-Esbjerg vil igennem sæsonen varetage op til 6 talent samtræninger med spillere fra Ribe HK. Jonas Larholm er ansvarlig og koordinator for talent-samlingerne.

Afdelingsleder Morten Jørgensen vil snarest indkalde næste sæsons forventede spillermateriale til møde og fællestræning i uge 7, hvor forhåbentlig så mange som muligt vil deltage, og høre om næste års forventninger og muligheder i Esbjergs nye håndboldsamarbejde.

Yderligere informationer kan fås ved henvendelse ved:

Kent Brynielsen, Bestyrelsesmedlem SGI Håndbold, Tel: 21642564
E- mail: kentbrynielsen@gmail.com

Michael Myrup, Bestyrelsesmedlem Team Esbjerg HK, Tel: 29440857
E-mail: michaelpmyrup@gmail.com

Morten Jørgensen, Afdelingsleder U17 Afdeling Drenge Tel: 31670995
E-mail: mortenlaugesen@outlook.com