Nyheder.

4 maj 2013.

DUH Esbjerg-fløj ser frem mod OL i Holland.

Efter fire-fem år uden en ungdomslandsholdsspiller på pigesiden er det igen blevet tid til at ønske tillykke med en plads ved en slutrunde. Det er højre fløjen Anne Brinch-Nielsen, der altid har spillet i Esbjerg, som er udtaget til Ungdoms OL i Holland til sommer. Anne Brinch er 16 år og spiller til dagligt på DUH Esbjergs U16-hold, hvor hun optræder på højre fløj. I sidste sæson var hun en stor profil på det Esbjerg-hold, der vandt deres 1.divisions-pulje.

I forbindelse med udtagelsen til OL har vi lavet et lille interview med Anne, der altså nu kan kalde sig landsholdsspiller.

Tillykke med udtagelsen, hvem fortalte dig, at du skal med til OL, og hvordan reagerede du?
Det var i forbindelse med sommerlejr i Hobro, som foregik fra d.25/4 til 30/4. Det var landstræneren Flemming Dam Larsen, der fortalte nyheden. Jeg var bare helt vildt glad og kunne ikke forstå det.

- Havde du på forhånd turde håbe på en udtagelse til OL?
Nogle gange turde jeg tro på det og andre gange ikke, det afhang meget af, hvordan den foregående træning havde været.

- Hvorfor tror du, det er gået så godt for dig, at du nu kan kalde dig landsholdsspiller?
Jeg tror det er en kombination af held, vilje og at kunne lide at komme til træning. Det har også noget at gøre med, at jeg altid har glædet mig til at komme til træning pga. holdkammerater og trænere.

- Hvordan har træningsmiljøet i først UH Esbjerg og senere Team Esbjerg UH påvirket din udvikling som spiller?
Jeg tror det først og fremmest er fordi mine holdkammerater, ligesom mig selv, altid gerne vil træne, så der har altid været en god intensitet. Samtidig har jeg altid fået stor tillid fra trænere, og har trivedes til træning.

- Hvordan ser du frem mod OL-deltagelsen?
Jeg glæder mig helt vildt, vil bare have tiden inden til at gå lynhurtigt. Jeg ser virkeligt frem til at få denne oplevelse med håndbold.

- Hvad er dit råd til andre og yngre håndboldspillere, som også gerne vil opnå U-landskampe?
Det hele handler om lysten til at spille håndbold, hvis man ikke har det så bliver det svært. Bare bliv ved med at tro på det og samtidig være villig til at træne.

Slutteligt skal der fra klubbens side lyde et stort tillykke til Anne, som virkelig har fortjent udtagelsen og den store oplevelse, der følger med. Samtidig vil vi fra klubbens side garantere, at vi arbejder benhårdt på, at der ikke går ret længe, før vi igen kan ønske en pige fra Esbjerg tillykke med en landsholdsudtagelse.

 

31 marts 2013.

Team Esbjerg HK
Lotteriregnskab 2011/12

Resultatopgørelse 2011/12.

Salg af lodder 100.000

Udloddet præmier -27.000

Købt af Team Esbjerg HK -48.300

Diverse omkostninger -646

Fortjeneste ved salg af lotterier 24.054

Resultatdisponering

Overført til Team Esbjerg HK 24.054

 

 

16 marts 2013.

Meget overraskende puljesejr til U16 Pige 1.division.

Team Esbjerg UH’s U16-piger har vundet deres 1. divisions-pulje og er nu klar til to play off-kampe mod vinderen af den anden 1.divisionspulje, som formentlig bliver aarhusianske HEI/VRI. Puljen er endda blevet vundet før de to sidste spillerunder.

Puljesejren er særdeles overraskende og imponerende, idet holdet kun vandt en eneste kamp i 1.division før jul. Sammensat med to uafgjort resultater gav det fire point og lige nøjagtig overlevelse. Puljen før jul var stærk, og med det in mente var der håb om at kunne skrabe flere point sammen efter jul, og det må man sige, at holdet har gjort. Esbjerg-pigerne har nemlig besejret stærke hold som Viborg HK, Team Tvis Holstebro og efterskoleholdet SINE – i alt er syv ud af otte kampe blevet vundet.

Fra trænerstaben skal der først og fremmest lyde en meget stor ros til pigerne, som har trænet benhårdt, godt og meget – også da det så svært ud i efteråret. Vi har undervejs mistet markante profiler, som enten har droppet at spille håndbold eller bøvlet med kyssesyge, men det har blot fået de resterende spillere til at rykke endnu tættere sammen. I takt med sammenholdet er blevet styrket, er spillet på banen og fighten og gejsten også steget markant, og det har været en fornøjelse at følge fra sidelinjen.

Den gode træningsindsats i styrkelokalerne, på frostkolde veje og atletikbaner og selvfølgelig på halvgulvet kan også ses på den måde, holdet har vundet kampe på. De syv sejre er alle vundet med en margen på fire mål eller mindre. Og med en smal trup har pigerne fra Esbjerg faktisk alligevel været i stand til at have det fysiske og konditionelle overtag i kampenes afgørende faser.

Vores 2.hold skal bestemt også roses. Hele fire af nuværende 11 spillere startede sæsonen på 2.holdet, som altså har fungeret som et fint rekrutteringsgrundlag samtidig med, at 2.holdet selv kæmper en brav kamp for at komme til jysk mesterskab i AA-rækken.

Vi har endnu to kampe at spille, som vi vil gøre alt for at vinde, så vi ender på 18 ud af 20 mulige point, når sæsonen er slut. Første kamp er i morgen, lørdag den 16.marts, på udebane mod Viborg HK, og endelig slutter vi af med en hjemmekamp mod SINE i Dokken søndag den 24.marts klokken 13.45.

Vi håber, at mange vil komme og se kampen mod SINE næste søndag. Ligesom vi håber, at mange vil bakke 2.holdet op, når de spiller altafgørende kamp mod SINE 3 i Guldager-Hallen på onsdag den 20.marts klokken 19.15.

Endelig vil det selvfølgelig fremgå her på hjemmesiden, hvornår du skal komme og starte pigerne i hjemmekampen mod at vinde JM i 1.div.

-Tim Smidemann.

 

Hej
Til alle spillere
 

Skal der være fuld fart over din sommerferie ?

(Publiceret 4 februar 2013)

DHF håndboldskole / Camp sommeren 2013


 

Kære deltager!

I år har SGI Håndbold og Team Esbjerg HK valgt at slå sig sammen for at lave to unikke håndboldoplevelser for dig, som bare ikke kan få nok af håndbolden !

Alle tilmeldinger foregår via følgende link: Tilmelding DHF håndboldskole / Camp

Mere Info på : www.dhf.dk

Instruktørerne er klar, er DU ?

Med venlig hilsen
Jens Kristensen
SGI-Håndbold
mobil 2174 2525
sgi-haandbold@esenet.dk
www.sgi-haandbold.dk
www.vesterhavscup.dk

 

23.01.2013

Holdtilmelding og kontingentbetaling.

Som bekendt har vi haft store problemer med at få vores nye foreningssystem til at fungere som ønsket.
Dette har betydet, at det hidtil ikke har været muligt at blive formelt tilmeldt sit hold og heller ikke har været muligt at betale kontingent online.
Desværre er problemerne endnu ikke løst, hvilket betyder, at kontingentbetaling fortsat ikke kan ske via hjemmesiden, selvom der står noget andet.
Derimod kan holdtilmelding nu ske elektronisk og vi skal derfor bede alle tilmelde sig de respektive hold via vores hjemmeside;

www.teamesbjerghk.dk

Klik på punktet ”Testside”, vælg det hold, som du ønsker at tilmelde dig eller dit barn og følg derefter instruktionen (alle anses for nye medlemmer).
Kontingentbetalingen må derimod ske ved overførsel til vores bankkonto;

Reg. 3445 konto nr. 6681751

Kontingentets størrelse fremgår af holdoplysningerne på tilmeldingssiden og bedes indbetalt senest den 15. februar 2013.

Ved betalingen bedes oplyst spillernavn og hold.

Vi beklager meget ulejligheden og fortsætter ufortrødent arbejdet med at få systemet til at virke.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til formand Søren C. Mellerup på tlf. 6021 8104.

Med venlig hilsen

Bestyrelsen

 

 
18-01-2013

DameUngdomsHåndbold Esbjerg har store ambitioner.

Ungdomshåndbold i Esbjerg er klar til ny sæson med nyt navn og nye træner.

”DameUngdomsHåndbold Esbjerg” er det nye navn på talentholdene på pigesiden i Danmarks femte største by. Hidtil har sammenlægningen af pigehåndbolden på pigesiden heddet Team Esbjerg UH, men det bliver altså lavet om til næste sæson.

- Vi synes navnet er dækkende for det, som vi gerne vil - nemlig udvikle pigetalenterne i Esbjerg og omegn - helst med det resultat, at byens ligahold med tiden i væsentligt omfang kommer til bestå af lokale kræfter, siger Søren Mellerup, der er formand i Team Esbjerg HK, som sammen med SGI Håndbold og Sønderris SK er klubberne bag talentudviklingssamarbejdet.

- Vores vigtigste opgave er at udvikle spillere til Team Esbjergs hold i dameligaen, de danske landshold og sidst men ikke mindst at sørge for, at det er en fornøjelse at spille ungdomshåndbold i Esbjerg, siger formand i SGI Håndbold, Jan Havsager.

Det har også været vigtigt for klubberne at signalere, at talentprojektet gennem sin to-årige levetid har været og også fremover vil være uafhængigt af Team Esbjerg Elitehåndbold A/S. Der er dog håb om, at driftsselskabet bag byens dameligahold på seniorniveau vil anerkende og støtte arbejdet i Esbjergs ungdomsafdelinger – et arbejde som ligaholdet allerede har haft gavn af – eksempelvis har U18-målvogter Sofie Svarrer flere gange været udlånt til ligaholdet i denne sæson.

Et andet vigtigt aspekt ved navneskiftet er, at det klart kan identificeres hvem og hvad man støtter som sponsor.

 - Vi håber meget, at ikke kun vores hidtidige sponsorer med hovedsponsoren Det Faglige Hus i spidsen, men også andre virksomheder i området vil kunne se et formål med at støtte projektet, siger Søren Mellerup, der ikke lægger skjul på, at det er dyrt at skaffe områdets unge håndboldspillere de mest optimale forhold, hvorfor nye virksomheder altid er velkommen til at kontakte DameUngdomsHåndbold Esbjerg.

DameUngdomsHåndbold Esbjerg er allerede noget langt i planlægningen af næste sæson. Således blev der torsdag aften holdt informationsmøde om sæsonen 2013/14 i Blue Water Dokken, hvor mange interesserede spillere og forældre var mødt op.

Ud over det nye navn på håndboldsatsningen blev det også offentliggjort, at der i næste sæson også vil være fælles U14-hold, således at samarbejdet på tværs af klubberne, der i øvrigt meget gerne vil have andre lokale foreninger med, nu går fra U14 til U18.

På mødet blev en stor del af den kommende sæsons trænerstab præsenteret:

I U14 bliver Kasper Iversen afdelingstræner med Dennis Svendsen som assistent. Der arbejdes derudover på højtryk for at finde dygtige trænere til hold 2,3 og 4. Kasper Iversen og Dennis Svendsen træner i indeværende sæson i klubbens U16-afdeling.

Målsætningerne for afdelingen er, at 1.holdet skal spille 1.division, 2.holdet skal spille 2.division, samt at have en velfungerende afdeling med op til fem hold.

I U16 bliver afdelingen ledet af Tim Smidemann med Lena Jensen som assistenttræner på 1.holdet. 2.holdet trænes af Carin Larsen. Tim Smidemann er i den igangværende sæson afdelingstræner i U16-afdelingen. De to tidligere ligaspillere Lena Jensen og Carin Larsen træner i øjeblikket klubbens U18 1.divisions-hold.

U16-afdelingens målsætning er at få 1.holdet i ligaen efter jul, 2.holdet i 1.division efter jul og have et 3.hold som breddehold

I U18-afdelingen er Karsten Brinch Hornbæk (tidl. Rødgaard) træner med Lars Jytzler som assistent. Karsten Brinch Hornbæk er sportschef i Team Esbjerg HK og har mange års trænererfaring fra ungdoms- og seniordivisionerne. Det samme har Lars Jytzler, der også næste år skal være talentkoordinator, samtidig med han skal lede Team Esbjerg HK’s 2.divisions-hold.

Målsætningen for U18-afdelingen er at komme i ligaen efter jul, og klubben regner samtidig med at kunne stille et 2.hold.

- Vi er glade og stolte over den trænerstab, vi kan præsentere, og vi arbejder hårdt på at få resten af kabalen til at gå op, siger Jan Havsager, der er formand i SGI Håndbold.

- Vi har samlet en spændende stab af trænere, der både består af både erfarne trænere unge fremadstormende navne, der alle har et højt håndboldfagligt niveau, siger Søren Mellerup, formand i Team Esbjerg HK.

De to håndboldformænd mener, at talenttilbuddet er attraktivt for unge spillere:

- Med to sæsoners erfaring og de nye tiltag, der hele tiden kommer, håber og tror vi på, at vi kan tiltrække endnu flere talenter til vores hold. Samarbejdet skal ses som dækkende for hele Esbjerg Kommune og Vestjylland. Ved samarbejde for hele området kommer vi længst, og det er det, vi vil, siger Jan Havsager.

For at styrke talentudviklingen yderligere vil DameUngdomsHåndbold Esbjerg meget gerne overtage talentordningen i Esbjerg Kommune, som gælder håndboldspillere fra 7.-10.klasse og gymnasieelever. I dag er samarbejdet mellem morgen- og formiddagstræningerne i skole-regi og klubtræningen ikke godt nok, og det skal ændres.

­- Hvad angår skoleordningerne er det vores ambition at overtage disse i videst muligt omfang.
Såfremt kommunen måtte vælge andre løsninger, skal der lyde en opfordring til, at kommunens samarbejdsparter i givet fald forstår vigtigheden af et indgående samarbejde med klubberne og betydningen af en koordinering af træningsplaner og -indhold, hvilket desværre har været et problem på håndboldsiden i de seneste sæsoner, siger Søren Mellerup.

DameUngdomsHåndbold Esbjerg ønsker blandt andet at de unge spillere skal træne mere og rigtigt – især fysisk. Herudover skal ordningen tilføres en lektiecafe om eftermiddagen mellem dagens to træningspas henholdsvis om eftermiddagen og om aftenen.

- Vi har allerede forelagt kommunens koordinator på området vores ideer, og vi har kun fået positive tilsagn, siger Jan Havsager.

I næste sæson vil klubberne også øge fokus på de unge seniorspillere. Team Esbjerg HK i 2.division, der fungerer som 2.hold til håndboldligaholdet, og SGI Håndbolds dameseniorhold, der ligger til oprykning til 3.division skal i fremtiden fungere som rugekasser for unge seniorspillere, som skal have mulighed for at blive prøvet af, inden større opgaver venter dem.

For yderligere info:

Søren Mellerup, formand for Team Esbjerg HK: 6021 8104
Jan Havsager, formand for SGI Håndbold: 2013 4350

 


Referat fra bestyrelsesmøde
afholdt i Blue Water Dokken
den 8. oktober 2012.

Vi er blevet informeret om den kommende brugerbetaling i forbindelse med træning i Blue Water Dokken.

Alle idrætsforeninger i Esbjerg der er brugere af kommunale bygninger skal betale 10 % af omkostningerne vedrørende driften.
Esbjerg Idrætsråd har udsendt et brev hvori de gør opmærksom på det uhensigtsmæssige ved brugerbetaling.

Vi har fået et nyt edb-system Convensus, som gør det muligt bl.a. at betale kontingent direkte til klubben uden girokort.
Der vil blive sendt mail ud til spillere og forældre, når systemet er i gang.

Vi har fået tildelt et klubrum, som vi skal dele med Ribe HH og Team Esbjerg Elite.
Disse klubber har givet udtryk for, at de ikke vil benytte rummet dagligt, så vore spillere vil få mulighed for at få socialt samvær før og efter træning samt til kampe i turneringen.

Medlemmer af klubben vil igen i år få et sæsonkort til Team Esbjergs kampe. Dette vil dog først blive udleveret, når der er betalt kontingent.

Næste bestyrelsesmøde er den 13/11.

14.8.2012
Opstartsstævne i Århus.

Klubbens U14 piger er netop hjemvendt efter sæsonens første stævne i Århus. Vi startede lige på og hårdt med den første kamp fredag aften, hvor modstanderen var Ikast. Kampen bølgede frem og tilbage og bar´ tydeligt præg af lidt opstartsvanskeligheder fra begge hold. I perioder spillede vi fremragende håndbold i begge ender af banen, men da koncentrationen svigtede, valgte vores keeper heldigvis at lukke helt af i målet med bl.a. redninger på straffe og kontra. Pigerne formåede gennem hårdt arbejde at få vendt -2 til +2 i kampens sidste fem minutter, så vi kom heldigvis godt fra land med en sejr.

Lørdag startede dagen allerede 6.30, og her blev det tydeligt at pigerne stadig har sommerferie. Først da der kom trusler om vand væltede de sidste (Berggreen) ned fra luftmadrasserne. Dagens første kamp blev fløjtet i gang kl. 8.30 mod Lystrup/Skovbakken, og selvom vi kun var bagud med to ved pausen, og i perioder havde spillet godt håndbold, var det Lystrup der havde momentum. Vi formående aldrig at få tingene til at fungere i 2. halvleg, hvor de bogstavelig talt løb fra os. Vi kan med andre ord konkludere at pigerne og morgenkampe, er en virkelig dårlig kombination J

Lørdag eftermiddag skulle vi i kamp igen mod Hei, og her var en sejr påkrævet, hvis vi skulle nå semifinalen. Målet med kampen var, at pigerne skulle arbejde med deres udstråling og vilje til at ville vinde. Det første kvarter af kampen var helt lige, men stille og rolig begyndte vi at trække fra. Pigerne spillede en fremragende 2. halvleg, hvilket udover at resultere i en sikker sejr også gav selvtillid og et humør der var helt i top. Det gode humør varede ved dagen igennem, hvor der blev heppet på klubbens andre hold, pjattet og hygget.

Søndag morgen kl. 9.00 blev semifinalen mod HIK fløjtet i gang. HIK havde dagene forinden vundet alle deres kampe rimelig sikkert, så vi var klar over, at det var en ordentlig mundfuld, der ventede os. Vi startede temmelig usikre, og havde i første halvleg meget svært ved at sende bolden i deres net hvilket gjorde, at vi var bagud 3-10 ved pausen. Efter en lille opsang begyndte pigerne at tackle igennem i forsvaret. Det gav selvtillid og pigerne hævede spillets niveau i begge ender af banen. 2. halvleg tabte vi kun med et mål, så det må siges at være en godkendt indsats.

Samlet set har vi haft en rigtig god weekend, hvor holdet har blomstret både spillemæssigt og socialt. Vi ser frem til endnu flere gode oplevelserJ

Ann og Henriette – U14 trænere

 

10.07.2012

Referat fra
GENERALFORSAMLING TEAM ESBJERG HK
VELDTOFTEHALLEN, ONSDAG D. 25/4-2011

A: Valg af dirigent.
Bestyrelsen foreslår Margit Høecke.
Godkendt.

B: Formandens beretning.
Søren fortalte om, hvordan den sidste sæson er gået.
På trods af vores hjemløshed har vi haft en god sæson.
Vores miniafdeling er vokset meget.
En tak til forældre, trænere og spillere.
Samarbejdet med SGI har forløbet godt, vi har lært og vil bruge dette i det videre samarbejde.
Der er iværksat en række nye tiltag, herunder køb af Conventus  (et administrativt redskab).
Vi er blevet udtrukket til at deltage i et forløb om at blive ”superklub”.
Ligaarrangementerne er forløbet godt og en stor tak til alle hjælpere.
Formandsberetningen godkendt.

C: Fremlæggelse af det reviderede regnskab.
Godkendt.

D: Valg af bestyrelse.
Følgende er på valg

Formand:
Søren Crone Mellerup villig til genvalg.  Valgt    

Sekretær:
Bodil Vibede villig til genvalg. Valgt

Sportschef :                                              
Karsten Rødgaard villig til genvalg. Valgt

Bestyrelsesmedlem:
Victor Andersen villig til genvalg. Valgt

Bestyrelsesmedlem:
Birte Underbjerg villig til genvalg. Valgt

Bestyrelsesmedlem:
Carsten Knudsen villig til genvalg. Valgt

Bestyrelsesmedlem:
Mette Schmidt genopstiller ej.
Bestyrelsen foreslår Henriette Bendtsen. Valgt

Bestyrelsesmedlem:
Bestyrelsen foreslår Charlotte Andersen. Valgt

E: Valg af revisor.
Jørgen Mellerup genopstiller ej
Bestyrelsen foreslår Kasper Iversen. Valgt

F: Behandling af indkomne forslag.
Kontingentsatser
Bestyrelsen indstiller til, at kontingentsatserne for alle hold fastholdes på samme niveau som i det forgangne år.
Godkendt.

G: Eventuelt.
Herre/drengehåndbold er oppe at stå.
Søren afsluttede generalforsamlingen og takkede for god ro og orden.

17.01.2011

ORIENTERING TIL MEDLEMMERNE AF TEAM ESBJERG HK &
UH ESBJERG.

Se mere her >>>>>

 
 

14.12.2010
På baggrund af de mange skriverier i blandt andet Jydske Vestkysten angående Team Esbjerg og økonomiske problemer, finder vi det i bestyrelsen for foreningen Team Esbjerg HK passende, at komme med en orientering til vores medlemmer (for børnenes vedkommende til deres forældre), trænere, ledere og frivillige.

Indledningsvis skal det slås helt fast, at det er det professionelle selskab bag ligadameholdet (Team Esbjerg Elitehåndbold A/S), som er i økonomiske vanskeligheder og ikke os som moderklub.
Der er hverken ejermæssig, direkte økonomisk eller anden juridisk sammenhæng for så vidt angår driften af henholdsvis aktieselskabet og Team Esbjerg HK.
Dette betyder dog ikke, at de økonomiske problemer ikke har en afsmittende effekt på vores drift, hvilket skyldes, at vi har et ikke uvæsentligt tilgodehavende hos selskabet, som vi naturligvis håber, vil blive indfriet.

Henset til de usikre fremtidsudsigter for Team Esbjerg Elitehåndbold A/S og dermed vores muligheder for, at få vort tilgodehavende inddrevet, har vi allerede nu iværksat tiltag for at sikre, at vi har de nødvendige indtægter til foreningen.

Vi har således, med virkning fra den 13. december 2010, indgået en forpagtningsaftale med Sport & Event Park Esbjerg angående Stadionhallens cafeteria og medfølgende mindre tilsynsopgaver indtil august 2011. Herigennem håber vi at kunne opnå en indtægt for foreningen og samtidig sikre, at forholdene i Stadionhallen bliver væsentligt forbedrede for hallens brugere, herunder med varme, oplåsning af hallen o.lign., som desværre ikke har været håndteret tilfredsstillende af de tidligere ansvarlige.

Vi håber imidlertid også, at alle i klubben vil være med til at løfte denne opgave, så virkningerne af andres økonomiske problemer ikke får nævneværdig effekt på vores forening.
Vi opfordrer derfor til, at man melder sig som frivillig arbejdskraft og jo flere der melder sig til, desto mindre vil den enkeltes tidsforbrug være - tilmelding kan ske til Karsten Rødgaard på tlf. 2813 9722 eller roedgaard@teamesbjerghk.dk

Det skal bemærkes, at der allerede den 28. og 29. december er juletræsarrangementer i hallen, som kræver, at cafeteriet er åbent, hvorfor vi håber på jeres opbakning disse dage – hurtig tilbagemelding herom til Mette Schmidt på tlf. 2897 0250 eller mette@teamesbjerghk.dk

Spørgsmål til ovenstående kan i øvrigt rettes til klubbens formand, Søren Crone Mellerup, på telefon 75 45 71 19 eller soren@teamesbjerghk.dk .

PÅ FORHÅND TAK FOR HJÆLPEN.
Bestyrelsen i Team Esbjerg HK

3.9.2009 af Hanne Schwarts

Onsdag den 26. august 2009 havde bestyrelsen for Team Esbjerg HK indkaldt til informationsmøde for spillere og forældre.

Formand Bent Thuesen (BT) bød velkommen til arrangementet og præsenterede kort Team Esbjerg HK's bestyrelse, hvorefter der var en kort præsentation af klubbens trænere.

BT redegjorde herefter for bevæggrunde for navneskiftet fra KVIK til Team Esbjerg HK ved den seneste generalforsamling.
Næstformand Arne Nikolajsen meddelte, at der er indgået aftaler med trænere til samtlige hold. Der vil dog ikke i kommende sæson være et drenge lilleputhold, da der ikke er spillere nok til et hold. Kasserer Bo Kjærgaard Nielsen fortalte om klubbens økonomi, bl.a. hvilke udgifter spiller-kontingenterne skal være med til at dække.
Sponsorchef Allan Samsøe fortalte om arbejdet med at skaffe sponsorer til klubben, og endelig kom arrangementsudvalget med en opfordring til forældrene om at melde sig som hjælpere i forbindelse med de arrangementer, der også er med til at sikre indtægter til klubben.


Team Esberg HK hjælper i forbindelse med Team Esbjerg Elites hjemmekampe, der spilles på følgende datoer:

02.09.09 kl. 19.00 mod Aalborg DH
16.09.09 kl. 19.00 mod Horsens HK
19.09.09 kl. 16.00 mod GOG Svendborg
31.10.09 kl. 16.00 mod Randers HK
14.11.09 kl. 16.00 mod KIF Vejen

16.01.10 kl. 16.00 mod SønderjyskE
30.01.10 kl. 16.00 mod SK Aarhus
03.02.10 kl. 19.00 mod Team Tvis Holstebro
20.02.10 kl. 16.00 mod FCM Håndbold
03.03.10 kl. 19.00 mod Viborg HK
27.03.10 kl. 14.00 mod FCK Håndbold

Derudover er der behov for et antal hjælpere i forbindelse med Oktoberfest.

Interesserede kan henvende sig til:

jane@teamesbjerghk.dk  tlf. 75 45 92 62
mette@teamesbjerghk.dk  tlf. 28 97 02 50
hanne@teamesbjerghk.dk  tlf. 75 12 30 68

Bestyrelsen foreslog, at der oprettes et forældreudvalg, der 1 gang om året står for et socialt arrangement for klubbens spillere og deres forældre. Interesserede kan henvende sig til Jane, Mette eller Hanne.

Efter pausen, hvor der blev serveret pølser og sodavand, kom Lotte Grigel og fortalte om sin vej fra minispiller i KVIK til i dag, hvor hun spiller på damelandsholdet. Det var meget spændende at høre Lotte fortælle om, hvordan hun bruger sine erfaringer fra KVIK/Team Esbjerg på landsholdet. Lotte kom samtidig med en opfordring til alle forældre om at bakke op om deres børns håndboldspil og derved give dem muligheden for at få nogle gode oplevelser på håndboldbanen og udvikle deres talent.

Sidst men ikke mindst var der mulighed for at gøre nogle gode køb hos Sportigan, der havde medbragt et udvalg af sportstøj og -sko.

BT sluttede aftenen med en tak til alle for det store fremmøde og et ønske om et godt samarbejde mellem bestyrelse, trænere, spillere og forældre.

 
1.9.2009 af  Henriette Bengtsen.

Elite Stævne i Ribe 21-23 august.
Team Esbjergs U14 piger deltog som sædvanlig i dette års elite stævne i Ribe.
I den indledende pulje mødte vi fredag aften et hurtigt spillede Ringsted hold, og efter en velspillet og tæt kamp blev det til et knebent nederlag på 14-16.
Lørdag morgen lagde vi dårligt ud mod puljens mindst velspillende hold Egen, men vi hev heldigvis en sejr på 5 mål i land.
På trods af den sløve start var pigerne opsat i lørdagens sidste kamp mod Skanderborg. En flot holdindsats resulterede her i en komfortabel sejr på 13 mål.

Søndag morgen mødte vi Ribe i kvartfinalen og derefter røg vi sammen med UH Esbjerg i semifinalen. Pigerne var mere opsatte end tidligere og det blev da også den tætte og spændende kamp som forventet. Vi trak det længste strå og så ventede finalen.
At vi her igen skulle møde Ringsted vidner om, at vi var kommet i en meget hård pulje. Vi fik her revanche fra fredagens kamp og kampen endte med +2 i vores favør. Dertil skal det lige nævnes at vores målmand blev kåret til finalens fighter og en stor del af æren for det samlede resultat.

Alt i alt var det en rigtig god weekend i håndboldboldens tegn, som blev brugt til at afprøve en masse ting, samt til at slå fast hvor der skal sættes ind til træning så vi er helt klar til kval. Lørdag d. 5 sep.

 
1.9.2009 af Morten Vendelbo Johansen.

SÅDAN, færdigt arbejde!!!
Lørdag kvalificerede U16 sig i 1. runde til Juniordivisionen. Holdet mødte i 1. kamp HEI/VRI et hold som på papiret var frygtet, men med en solid forsvarsindsats, og god målmandspræstation kørte TEAM ESBJERG sejren sikkert i hus, selvom HEI/VRI fik pyntet på resultatet til sidst, var der aldrig tvivl om hvem som vil løbe af med sejren.
Næste kamp var mod storfavoritterne fra FC MIDTJYLLAND, et rigtigt godt hold, men TEAM ESBJERG fulgte godt med i 1. halvleg, desværre viste FC MIDTJYLLAND klassen i 2. halvleg og løb af med sejren.
Sidste kamp var mod HERNING HAUGE, her var der ingen problemer, og TEAM ESBJERG vandt uden problemer, og med 4 point ud af 6 er U16 klar til divisionen.

STORT TILLYKKE.

HEI/VRI Team Esbjerg 13-14
FC Midtjylland Team Esbjerg  18-9
Team Esbjerg Herning Hauge Håndbold  25-13

Søndag var det så U18 som skulle forsøge at kvalificere sig til divisionen, TEAM ESBJERG havde den fordel at kampene skulle foregå i Stadionhallen.
Holdet mødte i 1 kamp RINGKØBING, kampen startede meget nervøst, og 1. halvleg var meget lige, men TEAM ESBJERG kom ”flyvende” ud til 2. halvleg, og med et par hurtige kontra scoringer var kampen hurtigt overstået.
I næste kamp var modstanderen HEDENSTED ,og igen startede TEAM ESBJERG noget nervøst, måske i vished om, at såfremt de vandt denne kamp, var de reelt klart til divisionen. TEAM ESBJERG trak dog stille og roligt fra, og vandt kampen sikkert.
Sidste kamp var mod KOLDING, her var der ingen problemer, og med 6 point ud af 6 mulige, er også U18 klar til divisionen i 1. runde.

STORT TILLYKKE.

RSU-Ringkøbing  Team Esbjerg 14-23
Team Esbjerg ØHK Hedensted 15-11
Team Esbjerg Kolding IF 22-13